A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Новини ЦЕНТРу

Дата: від до Скинути

Круглий стіл з партнерами ЦЕНТРу планування та розвитку ка'єри

11 жовтня 2021 року на базі ЦЕНТРу планування та розвитку кар’єри ДПТНЗ «Першотравенський гірничий ліцей» відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Круглий стіл з спільними партнерами для вирішення питання ефективної зайнятості та професіонального самовизначення молоді», який проводився в рамках співпраці ДПТНЗ ПГЛ з Першотравенською міською філією Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

15:00 11.10.2021

Майстер-клас для педагогів щодо взаємодії з підлітками та запобігання емоційного "вигорання"

23.06.2021 року на базі ЦЕНТРу планування та розвитку кар'єри ДПТНЗ "Першотравенський гірничий ліцей" відбувся майстер-клас для педагогів щодо взаємодії з підлітками та запобігання емоційного "вигорання", який провели практичний психолог ліцею Халява Світлана Олександрівна та методист НМЦ ПТО по Дніпропетровській області Піковець Лариса Григорівна.

14:51 23.06.2021

Співпраця Першотравенської ЗШ№2 з ЦЕНТРом планування та розвитку кар’єри ДПТНЗ «Першотравенський гірничий ліцей»

Сьогодні, 31 травня 2021 року, в день святкування Останнього дзвоника шкіл міста Першотравенська до нашого ліцею завітали учні 7-8-х класів ЗОШ № 2 зі своїми класними керівниками.

14:49 31.05.2021

Відкриття ЦЕНТРу планування та розвитку кар'єри

  Молодь — потужний людський ресурс, який складає майже третину населення країни. Питання профорієнтації молоді на сьогодні є досить актуальним. З метою створення сприятливих умов при виборі професії в Україні діє мережа неурядових спеціалізованих молодіжних структур, що сприяють профорієнтації молоді: професійні (професійно-технічні) навчальні заклади, молодіжні центри, агентства праці, бізнес-центри, громадські організації та їх об’єднання і т.д. Основними напрямами їх діяльності є сприяння працевлаштуванню, профорієнтаційній роботі з молоддю, організація її зайнятості в позанавчальний час, залучення до підприємницької діяльності. Прикладом такої співпраці стали відкриття центрів кар'єри на Дніпропетровщині. Саме такий центр відкрили і в Першотравенському гірничому ліцеї.

14:47 18.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень