A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

В рамках співпраці ЦПРК ДПТНЗ ПГЛ з Першотравенською міською філією ДОЦ зустріч з випускниками Першотравенського гірничого ліцею

Дата: 15.12.2021 15:08
Кількість переглядів: 39

 

         З метою інформування молоді про рекрутингові послуги, сучасні сервіси служби зайнятості та поповнення бази шукачів роботи, 15 грудня 2021 року спеціалістами Першотравенської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості була організована онлайн - зустріч з випускниками Першотравенського гірничого ліцею на базі ЦЕНТРу планування та розвитку кар'єри ДПТНЗ ПГЛ, які у цей день закінчили навчання і отримали спеціальність - бармен/офіціант/адміністратор. На захід був запрошений і представник роботодавця, керуючий кафе «Barсa» - Радкевич Олександр Сергійович. 

         Випускникам була запропонована презентація послуг, сервісів та посилань на сторінки в соціальних мережах рекрутингового напряму, особливий акцент був зроблений на сучасних джерелах з техніки пошуку роботи. Дуже цікаво пройшла розмова з представником роботодавця. Олександр Сергійович розповів молоді про недоліки і переваги обраної професії, а також запросив на роботу у кафе, щоб спробувати втілити на практиці знання, отримані у ліцеї під час навчання,  наприкінці зустрічі відповів на численні запитання майбутніх колег.

      

         Учасники заходу дійшли висновку, що в умовах конкурентної боротьби за робоче місце людина, яка вперше шукає роботу, повинна знати де і як шукати джерела інформації про вакансії, сучасні прийоми пошуку роботи та вміти їх ефективно використовувати при спілкуванні з потенційним роботодавцем. Молодим людям порадили набувати й розвивати комунікативні здібності, творчість і інноваційність, критичне мислення, навички роботи в команді тощо.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень