A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Першотравенський гірничий ліцей"

Електронна бібліотека, електронні бази даних

 

 

 

  БАЗИ   ДАНИХ   БІБЛІОТЕКИ

САЙТ БІБЛІОТЕКИ

БЛОГ БІБЛІОТЕКАРКИ

 

 

 

ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Загальноосвітня підготовка

      10 клас

      11 клас

Загальнотехнічна підготовка

Професійна підготовка

ДОДАТКОВА ЛІТЕРАТУРА

ДЛЯ ПРОФЕСІЙ ГІРНИЧОГО ПРОФІЛЮ

Вугільна шахта: підручник для вузів/В. І. Бондаренко, В. Ю. Медяник, М. К. Руденко.- Дніпро: РВК НТУ ДП, 2020. завантажити

 

УДК 621.8-112.8(075.8) Г94

Гуменюк І. Види з'єднань: навч. пос. для здобувачів освіти- Київ: Грамота, 2021. завантажити

 

Г.Н. Сафонов Машинист шахтного электровоза завантажити

 

А.А. Вирабов Машинист шахтного электровоза завантажити

 

М.И. Озерной Электрооборудование и электроснабжение подземных разработок угольных шах завантажити

 

В. Сиротюк Гірничі роботи: підручник.- 2021 завантажити

 

А. А. Кораблёв, В. Л. Скрипка Устройство, эксплуатация и ремонт шахтного оборудования: підручник.- 1981 завантажити

 

О. Г. Биковський Зварювання, різання й контроль якості під час виробництва металоконструкцій: підручник.- 2021 завантажити

 

М. И. Кострыкин, Т. А. Лукашин, И. М. Дубинский Слесарное и электромонтажное дело: учебное пособие.-1974 завантажити

 

ДЛЯ ПРОФЕСІЇ "КУХАР. ВИРОБНИК М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ. ПРОДАВЕЦЬ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ": 

 

В.С. Доцяк "Українська кухня" завантажити

В.С. Доцяк "Страви, закуски, напої" завантажити

"Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания" завантажити

О.М. Олійник "Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування" завантажити

Н. М. Зубар "Основи фізіології та гігієни харчування" 2010  завантажити

Л. О. Шаран та ін. Гігієна та санітарія: курс лекцій, 2013  завантажити

Н.П. Саєнко  Устаткування підприємств громадського харчування  завантажити

М.С. Косовенко  Технологія приготування їжі  завантажити

Технологія приготування м'яса та м'ясопродуктів  читати онлайн  завантажити

М. М. Клименко  Технологія  м'яса та м'ясних продуктів, 2006 читати онлайн  

В. І. Ніколаєвич Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин, 2014 завантажити  

М. В. Лисенко та ін. Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин, 1999 завантажити 

В. В. Апопій,  Організація торгівлі: підручник.- К., 2018 читати онлайн   

Н. О. Голошубова,  Організація торгівлі: підручник.- К., 2012 читати онлайн   

Г.І. Шумило Технологія приготування їжі: підручник.- К., 2003 читати онлайн   

Л. Жарікова  Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів: підручник.- 2021 завантажити

 

ДЛЯ ПРОФЕСІЇ "ОФІЦІАНТ. БАРМЕН. АДМІНІСТРАТОР": 

 

В. В. Архіпов, В. А. Русавська  Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства, 2009 завантажити

Г. Я. Круль,  Основи готельної справи - Навч. пос.- К., 2011 читати онлайн    завантажити

Г. Браун,  Практическое пособие для официантов - М., 2006    завантажити

 

 

П.С. Фенченко "Охрана труда" завантажити

В. Ц. Жидецький "Основи охорони праці" читати онлайн

Основи охорони праці детальніше

Л.В. Седаков "Эксплуатация шахтных электро-магнитных пускателей" завантажити

Г.И. Гнатенко "Основи правознавства" завантажити

В.К. Сидоренко "Технічне креслення" завантажити

П. П. Волошкевич  "Технічне креслення та комп'ютерна графіка" 2014 завантажити

 "Креслення" навчальний посібник 2018 завантажити

Інформаційні технології завантажити

Основи галузевої економіки і підприємництва.  Економіка підприємства завантажити

Основи правових знань  детальніше 

Основи електротехніки  детальніше 

 

 

детальніше

 

  • Бібліографічний опис видань складено згідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання».

  • Вказується кількість примірників, яка знаходиться на обліку в бібліотеці.

  • Під "додатковою літературою" мається на увазі література, яка придбана за кошти ліцею, або взята на баланс бібліотеки замість загубленої читачами. Як правило, це контрольні (одиничні) примірники, тому видаються у читальному залі або на обмежений термін на абонемент.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень