A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Спільне засідання методичних комісій

Дата: 17.06.2022 12:13
Кількість переглядів: 62

«Мистецтво бути педагогом в складних життєвих умовах здобувачів освіти»

   Модель сучасного вчителя передбачає готовність до застосування нових освітянських ідей, здатність постійно навчатися, бути у постійному творчому пошуку. Ці якості не видаються додатком до диплома про педагогічну освіту, а формуються у щоденній учительській праці.

   16.06.2022 у ліцеї відбувся захід, який пройшов у формі  спільного засідання методичних комісій, під назвою -   «Мистецтво бути педагогом в складних життєвих умовах здобувачів освіти». 

    Метою цього заходу  було узагальнення та аналіз педагогічного досвіду, демонстрація здібностей і можливостей, планування напрямків подальшої роботи, самовдосконалення, обмін досвідом роботи педагогів. Своїм досвідом поділились педагоги: Селіванова А. І., Носова А. С., Спіріна І В., Мосіна Т. М., Прилуцька Н. П., Чорна Т. О..

   Сьогодні ми розуміємо: бути гарним професіоналом, означає бути в постійному пошуку, зростанні, розвитку. Праця педагога відрізняється високою мобільністю, надзвичайною складністю, вимагає від нього глибоких та різнобічних наукових, професійних знань, умінь, навичок, що становлять основу професійної компетентності.

    Головним  завданням педагогічного колективу ліцея є якісна професійна підготовка кваліфікованих робітників, що забезпечується впровадженням інноваційних технологій навчання та застосуванням сучасних виробничих технологій у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень