A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

26 лютого - День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Дата: 28.02.2024 15:57
Кількість переглядів: 36

 

26 лютого - День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

 

 

З метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України,  на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей в Першотравенському гірничому ліцеї  були проведені заходи.

26 лютого 2024 р. в групі №14/23 за фахом «Кухар» майстер в/н Рогачова А. Л. провела інформаційну годину на тему "День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя". Мета данного заходу: формувати в учнів уявлення про український Крим, його місце та роль, зокрема в майбутньому; мінімізувати дезінформацію, маніпуляції та інші шкідливі для українців впливи; розвивати в учнів критичне мислення; формувати почуття любові до Батьківщини; виховувати дітей, як свідомих громадян, патріотів своєї Батьківщини.

  

27 лютого 2024 року в гр. 13/24 за фахом «Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» була проведена інформаційна година «26 лютого - День супротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя». Підготували та провели майстри в/н Слоньова Л. В. та Плещенко Н. О.

 

 

В групі №21/22 класний керівник Селіванова А. І. провела патріотичну годину «Крим - Україна» з використанням презентації. Молодь мала змогу до цього свята переглянути відео «Захист кримського півострова» та ознайомилися з історичними шляхами Криму.

 

В гуртожитку вихователь надала мешканцям просвітницьку інформацію. 

 

Просвітницька інформація до

 «Дня Кримського спротиву російській окупації»

Даний матеріал розрахований на надання просвітницької інформації для мешканців гуртожитку та присвячені 10-річчю спротиву окупації Автономної Республіки Крим. Цей день покликаний згадати та вшанувати мужність тисячі жителів Кримського півострова, які 26 лютого 2014 року вийшли у Сімферополі на мітинг на підтримку територіальної цілісності України. А також всіх, хто продовжував і продовжує чинити опір окупантам на півострові. Адже боротьба триває.

Метою надання інформації є сформувати у мешканців гуртожитку уявлення про український Крим, його місце та роль, зокрема в майбутньому; мінімізувати дезінформацію, маніпуляції та інші шкідливі для українців впливи; розвивати в учнів критичне мислення; формувати почуття любові до Батьківщини.

Учні з задоволенням вслуховувались та обговорювали даний матеріал, з  зацікавленням цікавились даною подією яка від тепер є історією нашого народу.

 

 

До Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя бібліотека в рубриці БІБЛІОТЕКА ІНФОРМУЄ  надала інформацію чому 26 лютого День спротиву російській окупації Криму. Публікація доступна за посиланням https://pgl.licey.org.ua/news/00-00-01-26-08-2024/

 

До Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя БІБЛІОТЕКА рекомендує переглянути

ІНТЕРАКТИВНИЙ ПЛАКАТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень