A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Бібліомікс відео "Ми проти насильства"

Дата: 13.11.2023 23:49
Кількість переглядів: 43

БІБЛІОТЕКА РЕКОМЕНДУЄ   

 

     З 13.11.2023 року в Першотравенському гірничому ліцеї проходять виховні та класні години на тему насильства. В рубриці БІБЛІОТЕКА РЕКОМЕНДУЄ пропонуємо переглянути бібліомікс відео «Ми проти насильства в сім’ї».

     Мета  інформування здобувачів освіти про порушення прав людини внаслідок вчинення насильства у сім’ї, надання консультативної юридичної допомоги та формування нульової толерантність до будь-яких проявів домашнього насилля.

    Боротьба за ліквідацію насильства у сім’ї є серйозним викликом для українського суспільства, адже щороку в Україні фіксують велику кількість випадків. Зокрема, у 2021 році поліція отримала майже 300 тисяч звернень за фактами вчинення домашнього насильства, з них близько 8 тисяч – від дітей. І це лише офіційні дані, насправді кількість скривджених набагато більша. Варто зауважити, що насилля в сім’ї властиве не лише для неблагополучних родин і залежить не лише від економічного становища, а може відбуватися і в добре забезпечених, матеріально благополучних сім’ях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень