A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Навчання на тему мінної безпеки здобувачам освіти

Дата: 16.03.2023 22:53
Кількість переглядів: 70

   Наразі значна територія України замінована ворогом різними вибухонебезпечними предметами. Тож ми як ніколи повинні бути  обачними та обережними, а особливо обізнаними при виявленні таких небезпечних знахідок.

16-го березня на базі Державного професійно-технічного навчального закладу "Першотравенський гірничий ліцей" інспекторським складом Синельниківського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області було проведено навчання на тему мінної безпеки здобувачам освіти групи №31/20, майстер в/н Носова А. С.

Так як під час заходу тривала повітряна тривога, всі учасники перебували в укритті. Якраз нагадали всім присутнім алгоритм дій при сирені та відпрацювали на практиці.

Фахівці ДСНС розповіли ліцеїстам, що потрібно робити при виявленні вибухонебезпечних предметів та інших небезпечних знахідок. Ознайомили з вибухонебезпечними пристроями, що в умовах воєнного часу є актуальним.

Вогнеборці звернули увагу на те, що вибухонебезпечні предмети можуть бути замасковані та розповіли про основні характерні ознаки таких знахідок.

Також до підлітків була доведена інформація, про наявність застосунку «Розмінування України», за допомогою якого можна повідомити про виявлення вибухонебезпечного та підозрілого предмету.


Синельниківське районне управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень