A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Вебінар   «Про діяльність бібліотекарів ЗП(ПТ)О області в умовах воєнного стану»

Дата: 27.10.2022 22:35
Кількість переглядів: 28

 

    26 жовтня відбувся вебінар  бібліотекарів «Про діяльність бібліотекарів ЗП(ПТ)О області в умовах воєнного стану». Мета якого була представити форми роботи бібліотекарів ЗП(ПТ)О області під час воєнного стану з досвіду роботи. Прийняли участь в семінарі  бібліотекарі ЗП(ПТ)О області та фахівці обласної універсальної наукової бібліотеки.

      На початку вебінару методист області Любов Олексіївна Олійник розповіла про пріоритетні напрями роботи НМЦ ПТО у 2022-2023 навчальному році.

     Презентувала досвід роботи обласної універсальної наукової бібліотеки Шевченко Оксана Валеріївна, заступник директора з внутрішньобібліотечної роботи.   Звернула увагу на особливості роботи бібліотекаря під час воєнного стану.

   Дуже цікавою та змістовною була доповідь методиста НМЦ ПТО у Дніпропетровській області Керницької Тамари Василівни про  форми роботи бібліотеки ЗП(ПТ)О  під час війни.

     Представили також і свій досвід бібліотекарі області Пшеничка-Дрох Олена ДПТНЗ «Першотравенський гірничий ліцей» та Татарган Віра Кам’янський професійний ліцей. 

    На завершення Олійник Л. О. розповіла про заповнення комп’ютерної програми «Паспорт бібліотеки».

    Для ознайомлення з матеріалами секції натисніть на посилання https://drive.google.com/drive/folders/1RtE1Vc1V1PcNbd44AXEsqSf3REpLBYcF?usp=sharing


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень