A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

«Збірник законодавчих, нормативно-правових актів в діяльності закладів П(ПТ)О»

Дата: 12.07.2023 21:27
Кількість переглядів: 16

    Формування правового поля – одне з найбільш актуальних завдань функціонування, розвитку та реформування системи професійної (професійно-технічної) освіти

    Для системи професійної (професійно-технічної) освіти (П(ПТ)О) першочергове значення має створення і впровадження сучасної законодавчо-нормативної бази на всіх рівнях її функціонування, забезпечення неперервної освіти, запровадження на всіх рівнях державних освітніх стандартів, створенням надійного правового, соціального та економічного захисту і стимулюванням розвитку закладів професійної (професійно-технічної) освіти (заклади П(ПТ)О).

  Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області (НМЦ ПТО) постійно здійснюється комплексний аналіз чинної законодавчої та нормативно правової бази, яка супроводжує освітній і виховний процес, фінансове, матеріально-технічне і кадрове забезпечення закладів П(ПТ)О.

   Станом на 01.07.2023 фахівцями НМЦ ПТО доопрацьовано «Збірник законодавчих, нормативно-правових актів в діяльності закладів П(ПТ)О» (Збірник). Збірник доповнено переліком прийнятих після 1 січня 2023 року законодавчих і нормативно-правових актів, які систематизовані у десяти розділах і сформовані з метою їх використання для прийняття управлінських рішень, а також надані Інтернет посилання на необхідні нормативно-правові акти.

    В I півріччі 2023 року скасовані та втратили чинність 73, прийнято – 53 нормативно-правових акта.

   Збірник розміщено на сайті НМЦ ПТО http://nmc-pto.dp.ua/ в підрозділі «Перелік головних нормативно-правових документів сфери П(ПТ)О» розділу «Нормативно-правове забезпечення».

   Сподіваємося, що Збірник буде корисним для практичного використання керівниками, педагогами і майстрам виробничого навчання закладів П(ПТ)О та роботодавцям.

ВІКТОР ВАСИЛИНЕНКО

 

На офіційному сайті Першотравенського гірничого ліцею розміщений збірник в розділі НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень