A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Інформування учнів про шкідливі наслідки тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотичних засобів.

Дата: 02.11.2023 19:19
Кількість переглядів: 116

   

 

     З 23.10.2023 року по 01.11.2023 року практичним психологом  та медичним працівником ліцею було проведено захід із відео матеріалом на тему: «Інформування учнів про шкідливі наслідки тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотичних засобів. Профілактика шкідливих звичок та формування навичок здорового способу життя».

    На захід запрошувались групи  І-ІІІ курсів (І курси № 14/23, №13/23, № 3ТУ/23, № 1ТУ/23), (ІІ курси № 2ТУ/22, № 21/22), (ІІІ курс № 33/21). Проводилося тестування за такими анкетами для І-ого курсу «Вивчення соціалізованості особистості», ІІ-ого й ІІІ курсу «Визначення ступеня схильності до стресу» й ІІ курсу гр. (№21/22) «Коротка шкала тривоги, депресії та ПТСР (B.B. Hart)».

  Метою даного  заходу  було поглибити елементарні знання про хворобу наркоманію, основні наркотичні речовини, їх дію на організм людини та шляхи профілактики наркозалежності; розвинути почуття зневаги до шкідливої звички, розглянути наркоманію в моральному, правовому і медичному аспектах; привести учнів до розуміння і переваг здорового способу життя; формувати власні оціночні судження щодо ролі й місця наркоманії в житті людини, формувати прагнення до самовдосконалення здорового способу життя, виховувати в них почуття за власне життя і дії, а також життя інших людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень