A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Виробниче навчання (за дуальною формою навчання) для здобувачів освіти групи № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок» на базі підприємства-замовника ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ»

Дата: 29.02.2024 16:14
Кількість переглядів: 38

 

    Набирає обертів виробниче навчання в умовах підприємства за дуальною формою навчання для здобувачів освіти групи № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок».

29.02.2024р. здобувачі освіти групи № 1ТУ/23, в супроводі майстра виробничого навчання Носової Альони Сергіївни,  відвідали дільницю ПЕіРЕ (електроцех) на ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» шахта "Степова" 1-ий блок.

Досвідчені наставники дільниці, електрослюсарі підземні 5 розряду Лисенко Юрій та Глухий Роман  провели для здобувачів освіти навчально-практичне заняття з технічного обслуговування магнітної станції СУВ-350, з’ясування ушкоджень гнучких кабелів та перевірки видів захисту трансформаторної підстанції ТСВП-250/6. Також учнів ознайомили з конструкцією нової магнітної станції КАЕ-2/4 та магнітним пускачем ПВІТ-320МВ.

Під час виробничого навчання в умовах підприємства, здобувачі освіти набувають професійної самостійності, практичного досвіду. Вони знайомляться з правилами поведінки і внутрішнього розпорядку на підприємстві, засвоюють прогресивні технологічні процеси і переймають досвід у передових працівників.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень