A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Профорієнтаційний захід «ЗАПРОШУЄМО НА ГОСТИНИ»

Дата: 18.03.2024 16:04
Кількість переглядів: 63

 

    12.03.2024 року в КЗО "ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ ГІРНИЧИЙ ЛІЦЕЙ" ДОР» проводився профорієнтаційний захід «ЗАПРОШУЄМО НА ГОСТИНИ», присвячений стародавньому українському святу «Колодій».

Під час заходу відбувся майстер-клас з професії "КУХАР" та КВЕСТ-гра "Кмітливий кухар".

На свято до нас завітало багато гостей: батьки, викладачі, учні 9 класів загальноосвітніх ліцеїв м.Першотравенська, які виявили бажання познайомитись з професією «Кухар». Це одна з професій, яку можна отримати в нашому навчальному закладі

У холі гостей радо зустрічали представники ліцею.

Був проведений відеоінструктаж для учасників заходу в разі отримання сигналу «Повітряна тривога» та «Правила перебування в укритті ліцею».

Для ознайомлення гостей із стародавніми українськими звичаями був проведений невеличкий екскурс в історію стародавнього свята «Колодій (Масляна)», традиції якого передаються із покоління в покоління.

Учасників заходу  запросили на майстер-клас з професії «Кухар», на якому учні групи № 14/23 презентували виготовлення млинців класичних, шоколадних, кольорових, ажурних та їх згортання різними способами. Запрошені власноруч робили млинці різних видів та пригощались своїми витворами

Після майстер-класу вони прийняли участь у КВЕСТ-грі «Кмітливий кухар». В ході гри учасники знайомилися з цікавинками в кухарської справи.

Нині на ринку праці професія кухара необхідна та актуальна. Тож  сучасний представник цієї професії має бути справжнім професіоналом своєї справи. Професія «Кухар» поєднує в собі художника, творчу особистість, гарний смак, креативність… Всьому цьому навчають у нашому навчальному закладі.

Запрошуємо на навчання у ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ ГІРНИЧИЙ ЛІЦЕЙ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень