A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

День методиста у Першотравенському гірничому ліцеї

Дата: 12.04.2024 15:53
Кількість переглядів: 26

День методиста

у Першотравенському гірничому ліцеї

 

11 квітня у нашому навчальному закладі відбувся захід - «День методиста». Організувала проведення цього заходу наша методистка Романюк Тетяна.

Такий захід у нашому навчальному закладі проводиться вперше.

Мета заходу – удосконалення методичної майстерності педагога та удосконалення методичної роботи ліцею у цілому; забезпечення творчого підходу до розв’язання складних і багатогранних проблем, які стоять перед навчальним закладом; підвищення професіоналізму педагогів; обмін досвідом, поширення інформації про передові технології навчання і виховання;  оволодіння конкретними педагогічними та комп’ютерними  технологіями, адапта­цією їх до власної системи роботи.

День методиста розпочався з вітального слова методистки Романюк Тетяни. Одне із питань, яке розглядалось в День методиста  - це «Обговорення моніторингу результатів анкетування за темою «Сучасний педагог. Який він є?». Методистка ознайомила членів педагогічного колективу із  результатами анкетування здобувачів освіти та педагогів з питання «Сучасний педагог. Який він є?» Було обговорено та  проаналізовано із педагогами результати моніторингу.

 

Голова МК професійного спрямування Прилуцька Надія обмінялася  досвідом із колегами щодо створення електронних підручників на платформі  Ourboox, провела майстер-клас.

  

Бібліотекар Пшеничка-Дрох Олена провела екскурс для викладачів і майстрів виробничого навчання по сайту КЗО «Першотравенський гірничий ліцей» ДОР, зробила  інформаційно-методичний аналіз сайту

Майстер в/н  Слоньова Лариса  познайомила присутніх з особливостями експертного оцінювання якості дуальної форми професійної підготовки майбутніх електрогазозварювальників засобами кваліметричного моделювання.

Психологиня Соловйова Дар’я інформувала педколектив з питання професійного вигоряння педагогічних працівників; про феномен «професійного вигорання, його причини та наслідки», визначення шляхів його профілактики та подолання; оволодіння елементарними прийомами релаксації. Провела тестування присутніх на "Визначення ступеня схильності до стресу".

  

Завершився День методиста підведенням підсумків та анкетуванням. Для зворотного зв’язку  був використаний ресурс  Google форма,  де педагоги дали відповіді на запитання про проведений День методиста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень