A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Адаптаційна зустріч  групи № 1 ТУ/23  за професією «Електрослюсар  підземний. Машиніст підземних установок»

Дата: 01.02.2024 15:51
Кількість переглядів: 29

     1 лютого  2024 року  на ВСП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» відбулася наступна  адаптаційна зустріч  групи 1 ТУ/23  за професією «Електрослюсар  підземний. Машиніст підземних установок» за участю головного спеціаліста з відділу навчання, Олени Леонідівни Пирогової, психологині шахтоуправління  Вікторії  Вікторівни Пугаченко та майстра виробничого навчання Першотравенського гірничого ліцею Оксани Олександрівни Постаногової.

Дуже цікавий і пізнавальний тренінг про важливість командоутворення провела психологиня Вікторія ПУГАЧЕНКО, розповіла про відмінність команди від «робочої групи», як працювати в команді, етапи формування команди та  використовуючи інструменти діагностики команди та командоутворення розподілила учнів на 3 групи.

     У кожної групи було завдання визначити лідера команди та за допомогою паперу, ножиць, клею зробити коня з певними параметрами: висотою не менше 80см, кінь повинен мати всі частини тіла та міцно стояти на ногах, на цю роботу було виділено 30 хвилин.

Дуже цікаво і весело пройшла  зустріч і ми отримали від неї велике задоволення.

Робота в процесі тренінгу допомагає членам команди краще пізнати одне одного, переконатись у тому, що всі функції менеджменту представлені в команді, та створити матрицю взаємодії стилів і в будові будь-якої  команди повинні бути  основні складові - це повага і довіра.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень