A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Знайомтесь,  бібліотека ліцею.

Дата: 09.10.2023 15:25
Кількість переглядів: 66

 

Знайомтесь,  бібліотека ліцею.

     Освоїтися першокурсникам до навчання в ліцеї – важливий і тривалий процес. Підлітки потрапляють у середовище, досі не знайоме їм. Нові умови навчання, поселення в гуртожиток, графік занять відмінний від шкільного, – до цього всього потрібно звикнути. І допомагають ліцеїстам-новачкам упоратися з усіма труднощами першого року навчання їх майстри виробничого навчання, класні керівники, викладачі, керівництво ліцею, працівники, учні старших курсів.

   Групи №13/23, №14/23 1ТУ/23, 3ТУ/23 здійснили подорож до бібліотеки ліцею. Вони згадали історію нашої бібліотеки, а також побачили найдавніші бібліотеки Далекого Сходу, Київської Русі. Познайомилися з роботою бібліотеки, з особливостями абонементу та читального залу, дізналися про комп’ютерну зону в бібліотеці. Окремо зупинилися на послугах бібліотеки. Бібліотекар наголосила на відповідальності користувачів за взяті у бібліотеці книги та своєчасне їх повернення. Деякі учні з груп, які ще не стали користувачами бібліотеки мали змогу заповнити формуляри.

    Під час зустрічі здобувачі освіти отримали корисну інформацію щодо структури, напрямів діяльності, методів обслуговування та можливостями користування фондом бібліотеки.

    Бібліотечну подорож провела бібліотекарка з використанням презентації, а також першокурсники мали змогу побачити архівне відео бібліотеки. 

Сподіваємось, що молоді люди стануть активними читачами, частими гостями нашої книгозбірні!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень