A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Адаптаційні зустрічі групи № 3ТУ/20 за професією «Машиніст електровоза. Машиніст підземних установок» на базі підприємства-замовника ВСП «ШУ

Дата: 30.01.2021 15:20
Кількість переглядів: 61

Адаптаційні зустрічі групи № 3ТУ/20 за професією «Машиніст електровоза. Машиніст підземних установок» на базі підприємства-замовника ВСП «ШУ

 Продовжуються адаптаційні зустрічі групи № 3ТУ/20 за професією «Машиніст електровоза. Машиніст підземних установок» на базі підприємства-замовника ВСП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ».

29 січня 2021 року учні отримали роз'яснення щодо документообігу, обліку відвідуваності підприємства та робочого місця, нарахування заробітної плати та познайомились з етапами працевлаштування. Бесіда була проведена: Головним спеціалістом з навчання Пироговою О.Л. та  Головним спеціалістом з підбору персоналу Мордовіной Г.О.

        

Також була ознайомча і дуже корисна проведена бесіда, Сіренко Олександром  Борисовичем, з  майбутньої  професії «Машиніст електровоз», який довгий час працював на шахті « Ювілейна» дільниця ВШТ.

Було проведено опитування майбутніх стипендіатів, учнів гр.№3ТУ/20.

Провідний спеціаліст з навчання служби охорони праці,  Цунік  Сергій Олексійович, розповів про небезпечні умови в шахті та  на поверхні при виконанні наряду та надав інформацію в вигляді презентації з охорони праці на підприємстві.

Наприкінці зустрічі пройшли психологічний тренінг з психологом Чайкою О. І.  та кожен учень отримав пам’ятний та корисний подарунок.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень