A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Шевченківський тиждень стартував.

Дата: 07.03.2024 15:02
Кількість переглядів: 49

 

      І знову линуть до нас думки геніального українського поета… Традиційно український народ у цей весняний час звертається до постаті Тараса Григоровича Шевченка, який залишив нам неоціненні духовні надбання – твори і світлу добру пам’ять про себе. Він пробуджував любов до України, кликав сильних на подвиги, уселяв у слабких надію й віру.

Т.Г. Шевченко – завжди сучасний, актуальний, щоразу звертаючись до його слів, нові покоління знаходять у них потрібне, цікаве, злободенне. Збагнути цей феномен – складне завдання. І розв’язати його можна, лише постійно звертаючись до рядків із творів Кобзаря. Ми повинні завжди пам’ятати про генія українського народу.

7 березня 2024 року в Першотравенському гірничому ліцеї стартував Шевченківський тиждень, який буде проходити з 7 по 13 березня. Цікаві заходи заплановано цього разу, це і читання уривків з прози Тараса Шевченка, і декламування поезій Тараса Шевченка  та про Тараса Шевченка під час загальноліцейного флешмобу, інформаційних та класних годин приурочених до вшанування Кобзаря тощо.

Відкрили Тиждень інформинкою для колективу «Його слова – його велична пісня».

Перебіг заходів тижня буде доступний на фейсбук сторінці.

 

         З метою відзначення 210-річчя від дня народження Тараса Шевченка та проведення відповідної інформаційної кампанії, Міністерством культури та інформаційної політики України у співпраці з Харківською академією дизайну і мистецтв було виготовлено ряд інформаційних матеріалів (макети зовнішньої реклами, візуальні матеріали для поширення в соціальних мережах), які знаходяться за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/16geIjC3unUlpL7DhpI5efB36aNJIVtCR?usp=sharing

 

АВТОРИ МАТЕРІАЛІВ:

Лого — Ротченкова Анна Андріївна;

Айдентика — Тимошенко Аліна Андріївна, Капустіна Анастасія Василівна;

Анімація — Клименко Софія Михайлівна;

КЕРІВНИК:  Лесняк Володимир Іванович — дизайнер-графік, професор Харківської державної академії дизайну та мистецтв, член-кореспондент Національної академії мистецтв України,  член національного Спілки художників України і Спілки дизайнерів України.

Пропонуємо майстрам виробничого навчання та класному керівнику використати дані матеріали для проведення виховних та класних годин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень