A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

1 грудня Всесвітній день боротьби зі СНІДом на тему: «Твоє здоров’я в твоїх руках»

Дата: 05.12.2023 15:02
Кількість переглядів: 34

    З 1 по 10 грудня 2023 року практичним психологом та медичною сестрою ліцею проводились заходи, де ознайомили учнів з освітніми та відео матеріалами стосовно теми, яка відзначається щорічно, 1 грудня.

    Згідно з рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та Генеральної Асамблеї ООН, прийнятими  в 1988 році, відзначається Всесвітній день боротьби зі ВІЛ/СНІДом. Цей день започатковано з метою підвищення обізнаності про епідемію СНІДу, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, а також, як день пам’яті жертв цього захворювання. На захід запрошувались групи  І-ого курсу (гр. № 1ТУ/23, № 3ТУ/23, № 14/23, 13/23).

    Метою даного заходу було розглянути теоретичні основи та практичні способи профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу, ступінь ризику захворювання; ознайомити учнів з розповсюдженням ВІЛ/СНІД в Україні; виховувати культуру спілкування, потребу в здоровому способі життя.

Учні приймали активну участь у челенджі, зав’яжи червону стрічку на зап’ястя. Та у ігровій формі за допомогою маленького аркушу паперу у вигляді листочків заповнювали інтерактивний стенд «Дерево життя», де учні висвітлювали своє бачення з даної теми ВІЛ/СНІДу.

  У КЗО «Першотравенський гірничий ліцей» ДОР» презентовано інформаційний стенд-застереження «ВІЛ/СНІДу». Здобувачі освіти та педагоги ліцею мають змогу ознайомитися з матеріалами стенду, які розкривають історію виникнення ВІЛ/СНІДу, шляхи його поширення, інформують про стан захворюваності в Україні та заходи запобігання епідемії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень