A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Уроки волонтерства.

Дата: 08.12.2023 14:57
Кількість переглядів: 79

#ШкільнийУрокВолонтерства
#ВсебудеПТО
#УС_ПТО_Дніпропетровщина

   5 грудня відзначається Міжнародний День Волонтера. З цієї нагоди в Першотравенському гірничому ліцеї в групах провели уроки волонтерства.

    Уроки відбулися в рамках ініціативи «Шкільний урок волонтерства»: 45-хвилинний урок, на якому бібліотекарка Олена Пшеничка-Дрох та викладач суспільних дисциплін Анастасія Селіванова розповіли молоді, як маленькими кроками досягти значних результатів, та поділилися інструментами, що допоможуть їм долучитися до волонтерського руху.

    Урок в групі №3ТУ/23 провели в укриті. Адаптували формат уроку під нові умови. Всі матеріали завантажили заздалегідь. І навіть провели майстер-клас по виготовленю ляльки-мотанки.

    В групі №13/23 обговорили головні аспекти волонтерської діяльності нашого ліцею, підбили підсумки акцій, в яких безпосередньо брала участь група. Діти створили патріотичні браслети для наших воїнів.

    З групою №14/23 написали листи нашим захисникам зі словами підтримки та подяки. 

   За даними U-Report, 90% опитаних підлітків хочуть бути корисними для України в той чи інший спосіб, зокрема — як волонтери. Ініціатива покликана залучити їх до волонтерської роботи, розвивати лідерські якості, організаційні здібності, наполегливість і впевненість. Організатори сподіваються, що проєкт допоможе підтримувати психічне та фізичне здоров’я школярів під час війни.

БІЛЬШЕ ФОТО 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень