A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Участь в обласному вебінарі

Дата: 28.03.2023 14:47
Кількість переглядів: 65

   28 березня відбувся обласний вебінар «Кращі практики: Цифрова трансформація в змісті професійної підготовки гірничих професій в умовах дистанційного навчання». На вебінарі розглядались актуальні питання цифровізації професійної освіти.

Найкращі роботи представили педпрацівники нашого ліцею: викладач спецдисциплін Прилуцька Н.П. на тему: «Особливості використання цифрових інструментів на уроках спецдисциплін», майстер в/н Носова А. С. на тему: «Інтерактивні технології. Веб-квест «Кмітливий електрослюсар».

Ми всі працюємо над упровадженням цифрових комп’ютерних технологій.  Цифровізація освіти - вимога часу, надає нові можливості для педагогів і для здобувачів освіти. Це відображення сучасної парадигми розвитку суспільства, коли конкурентоспроможність та ефективність постають як життєво необхідні якості. Цифровізація сприяє спрощенню навчання, роблячи його більш гнучким, пристосованим до реалій сучасного дня, що забезпечує формування конкурентоспроможних професіоналів. Цифрові технології допомагають в організації освітнього процесу в дистанційній та змішаній формі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень