A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Екскурсія на поверхні ШУ «ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля»

Дата: 29.11.2022 14:45
Кількість переглядів: 114

   

 

       Для більш якісної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників, з метою наближення навчання до умов підприємства 29.11.2022р. відбулась екскурсія на поверхні ШУ «ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» шахта "Степова" 2-ий блок, для учнів ІIІ курсу групи № 31/20 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок» в супроводі майстра в/н НОСОВОЇ АЛЬОНИ СЕРГІЇВНИ.

   Екскурсія проводилась з метою ознайомлення з шахтним обладнанням та структурою підприємства. Учні пройшли інструктаж з охорони праці, ознайомились з підприємством, а саме: відвідали дільниці технічного комплексу, шахтного транспорту, опрокиду, шахтного підйому.

    Також учні побачили головний та допоміжний стовбур шахти, роботу лебідки ЛПЕ-5/500 для підйому завантажених вагонеток, маслостанції, підйомної машини, стрічкового конвеєра,  головного вентилятора для провітрювання шахти та підйомної машини, за допомогою якого здійснюється спуск та підйом людей і обладнання під землю. Учням було дуже цікаво та пізнавально.

   Учні знайомились з підприємством у супроводі наставників: заступника керівника дільниці технологічного комплексу УТКП №1 Білецького Едуарда Володимировича та заступника керівника дільниці шахтного підйому УСО № 2 Щербиніна Олексія Юрійовича.

 

Переглянути екскурсію: 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень