A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

В гуртожитку відзначили День добровольця

Дата: 15.03.2024 14:26
Кількість переглядів: 25

14 березня відзначаємо День українського добровольця

           Просвітницька інформація  для мешканців гуртожитку приурочена до «Дня українського добровольця», надана з метою: виховувати патріотизм та гідність, формувати розуміння єдності та цілісності України, усвідомлення себе українцями, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Вихователь розповіла про людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. І наш з вами обов’язок пам’ятати про їхній подвиг, пам’ятати про нашу історію, пам’ятати про тих хто  не побоявся взяти в руки зброю і піти боронити рідну землю, та всім, хто протягом вже кількох сотень років завжди, коли виникає загроза для нашої України, сміливо йде в бій за її цілісність та незалежність.

Соловйова Д. М. познайомила мешканців гуртожитку із поняттям «доброволець», діти дізнались про роль добровольців у нашій країні та ......... із основними добровольчими батальйонами України також учні читали вірші по даній тематиці.

 

 

Вихователь

Соловйова Д.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень