A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Екскурсія на поверхні ШУ «ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» шахта "Степова" 2-ий блок

Дата: 13.02.2024 14:22
Кількість переглядів: 36

Екскурсія на поверхні ШУ «ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» шахта "Степова" 2-ий блок, для учнів І курсу групи № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок»

    Для більш якісної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників, з метою наближення навчання до умов підприємства 13.02.2024 року. відбулась екскурсія на поверхню ШУ «ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» шахта "Степова" 2-ий блок, для учнів І курсу групи  № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок» за участю начальника дільниці стаціонарного обладнання № 2 Щербиніна Олексія Юрійовича та помічника начальника дільниці технологічного комплексу поверхні № 1 Даніна Сергія Семеновича, в супроводі майстра виробничого Постаногової Оксани Олександрівни.

   Екскурсія проводилась з метою ознайомлення з шахтним обладнанням та структурою підприємства. Учні пройшли інструктаж з охорони праці, ознайомились з цехами підприємства, а саме: відвідали дільницю СО-2, УТКП №1, побачили роботу бокового опрокиду під час вигрузки навантажених вагонеток та роботу головного вентилятору.

    Також учні побачили в роботі лебідку для підйому завантажених вагонеток, роботу маслостанції, стрічкового конвеєра,  головного вентилятора для провітрювання шахти та підйомної машини, за допомогою якого здійснюється спуск та підйом людей і обладнання під землю. Учням було дуже цікаво  та пізнавально. 

    Група № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок» навчається в Першотравенському гірничому ліцеї за дуальною формою навчання на базі повної середньої освіти.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень