A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Форум з роботодавцями "ProSkills4Economу" Dnipropetrovsk region"

Дата: 01.03.2024 13:59
Кількість переглядів: 25

 

 

  29 лютого 2024 рокув м. Дніпро відбувся форум з роботодавцями "ProSkills4Economу" Dnipropetrovsk region". У заході взяли участь заклади професійної (професійно-технічної) фахової передвищої, вищої освіти та провідні підприємства області.

Форум проводився під егідою Європейського року навичок. Який стартував 9 травня 2023 року та триватиме до 9 травня 2024 року за галузями економіки: машинобудування, металургія, будівництво, транспорт, електроенергетика, гірнича промисловість.

   «Під час війни гостро постало питання забезпечення ринку праці кваліфікованими робітничими кадрами. Виникла потреба створити майданчик для спільного діалогу. Таким стане серія форумів «ProSkills4Economу» Dnipropetrovsk region». Сьогодні провели перший», – сказала начальник управління департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОВА Любов Кравченко.

Цитата, фото Джерело: https://most-dnepr.info

Провели чотири панельні дискусії за ключовими напрямками: профорієнтація молоді, організація навчання, працевлаштування і кар’єрне зростання.

На форумі обговорили нові можливості для співпраці з бізнесом та громадськими організаціями, провели опитування серед учасників форуму «5 запитань заради посилення співпраці між бізнесом та провайдерами професійної освіти». Розповіли про вплив кваліфікаційних центрів на розвиток ринку праці та надали інформацію про динаміку розвитку системи кваліфікацій. Завершили роботу форуму обговоренням викликів та проблем, з якими стискаються провайдери закладів освіти при реалізації стратегії співпраці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень