A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Вебінар бібліотекарів ЗП(ПТ)О області

Дата: 16.03.2024 13:35
Кількість переглядів: 14

        15 березня 2024 року згідно з планом роботи НМЦ ПТО відбувся вебінар бібліотекарів ЗП(ПТ)О області «Сучасний інструментарій бібліотекарів ЗП(ПТ)О щодо інформаційного забезпечення освітнього процесу».

Учасників ознайомлено з перевагами цифровізації, цифровими навичками, які треба все ширше використовувати в бібліотечних процесах.

      Бібліотекарям запропоновано форми електронних ресурсів для розміщення на сайті закладу освіти  та сторінках в соціальних мережах.

  Досвідом роботи щодо використання сучасного інструментарію для ефективного забезпечення освітнього процесу поділилися бібліотекарі закладів П(ПТ)О області, які презентували власні мультимедійні продукти, створені  з використаннм можливостей електронних платформ.

     Бібліотекар Першотравенського гірничого ліцею представила свій досвід та виступила з доповіддю «Особливості ведення сайту бібліотекаря, сторінки «Бібліотека» на сайті закладу освіти, спілкування зі здобувачами освіти в соціальних мережах.»

   Представлені матеріали мають бути прикладом практичного використання інформаційно-комунікаційних технологій в бібліотечній роботі для покращення обслуговування користувачів.

  Бібліотекарям надані рекомендації щодо використання в обслуговуванні користувачів  корисних посилань та можливостей додатку «Українська цифрова бібліотека», поповнення ними бібліотечних фондів,   забезпечення вільного доступу до них користувачів бібліотеки.

    З інформаційними матеріалами вебінару можна ознайомитися на сайті НМЦ ПТО у розділі «Електронна бібліотека методичних напрацювань», підрозділ «Бібліотечна робота» .

  Вважаємо, що висвітлена на вебінарі інформація сприятиме формуванню компетенцій сучасного бібліотекаря щодо використання інтернет-технологій та удосконаленню його роботи як запоруки майстерності у професійних викликах сьогодення.

Джерело: офіційний сайт НМЦ ПТО м. Дніпро


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень