A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Виробниче навчання (за дуальною формою навчання) для здобувачів освіти групи № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок» на базі підприємства-замовника ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ»

Дата: 21.03.2024 12:45
Кількість переглядів: 92

Щочетверга продовжується виробниче навчання в умовах підприємства за дуальною формою навчання для здобувачів освіти групи № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок».

21.03.2024р. здобувачі освіти групи № 1ТУ/23, в супроводі майстра виробничого навчання Носової Альони Сергіївни,  відвідали ПЕіРЕ (електроцех) та дільницю вулканізації на ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» шахта "Степова" 1-ий блок.

На дільниці вулканізації учні побачили як відбувається розтин, з’єднання, ремонт та усунення ушкоджень силових гнучких і броньованих кабелів.

 

В електроцеху, начальник дільниці, Дворядкін Юрій Віталійович навчив здобувачів освіти зводити трансформаторну підстанцію ТСВП-250/6 та здійснювати перевірку її видів захисту. Також було розглянуто та продемонстровано послідовність дій електрослюсаря підземного перед та під час відкриття електроапаратури в шахті.

Досвідчений наставник дільниці, електрослюсар підземний 5 розряду, Глухий Роман продемонстрував, як здійснювати перевірку справності вакуумного контактора магнітного пускача.

Виробниче навчання в умовах підприємства дозволяє досягнути найкращих результатів, оскільки здобувачі освіти швидко освоюють всі види робіт, поповнюють професійні знання і набувають виробничих навичок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень