A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Завершилася декада професії «Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах»

Дата: 16.11.2023 12:34
Кількість переглядів: 50

       15 листопада 2023 року  завершилась декада професії «Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» цікавим заходом професійного спрямування  «Володарі зварювання», який підготували і провели майстер виробничого навчання Лариса СЛОНЬОВА та викладач спецдисциплін Ольга ВЕРХОРУБОВА.

 Захід був проведений в формі  колективно-групової організації  діяльності у відповідності до рівнів засвоєння навчального матеріалу за таксономією Б. Блума.

Приймали участь у грі  дві команди: «Зварники»-  представники  групи №2ТУ/22  та  «Володарі іскор» представники  групи   №33/21.

Перед командами було  ігрове  поле,  кольорами розділене на шість  блоків, з кожним наступним кольором завдання ускладнювались, тож  відрізнялися кількість балів які могли заробити команди. . Кожна команда кидала кубик та визначала кількість кроків.

Оцінювало виконанні  завдання   журі у складі: заступник директора з навчально-виробничої роботи Валентина ПРОНЮШКІНА, методист Тетяна РОМАНЮК, викладач спецдисциплін Надія ПРИЛУЦЬКА

Здобувачі освіти під час  гри продемонстрували  свою  обізнаність в галузі зварювання,  перевірили свої знаннях з спец предметів.

По підсумкам  роботи журі  І місце зайняла команда «Володарі іскор» групи   №33/21. Учасників гри було нагороджено солодкими призами. Вітаємо переможців!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень