A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Участь в онлайн-виставці тематичних постерів.

Дата: 15.12.2022 11:28
Кількість переглядів: 36

Участь в онлайн-виставці тематичних постерів.

 

З метою відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди та популяризації серед учнівської молоді його філософської й мистецької спадщини у Першотравенському гірничому ліцеї декілька років поспіль проводяться урочистості, присвячені мандрівному філософу.

Тому коли   Дніпропетровське відділення Малої академії наук України в межах спільної Угоди щодо співпраці з навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області було оголошено конкурс постерів, ліцеїсти зацікавилися цією ідеєю та створили декілька таких постерів. Кращою була визнана робота учня групи № 23/21 Зотова Юрія. Тема його – «Філософські погляди Григорія Сковороди на щастя». Допомогу у створенні постера надали Юрію викладачі української мови та літератури Козаченко Л. М. та суспільних дисциплін Селіванова А. І. 

8.12.22  на засіданні круглого столу  «Літературно-мистецькі студії Дніпропетровського відділення МАН. ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА» для учнів-слухачів Дніпропетровського відділення МАН та учнів – здобувачів освіти закладів освіти області (спільно з кафедрою української літератури ДНУ ім. О.Гончара) Зотов Юрій презентував свій постер. Зокрема він наголосив, що філософські погляди на щастя Г. Сковороди, пройшовши крізь століття, не втратили своєї актуальності. А в світлі сьогоднішніх подій вони актуальні, як ніколи, бо впливають на нашу свідомість та наш світогляд.


 

 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень