A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Виробниче навчання в умовах підприємства за дуальною формою

Дата: 26.04.2024 11:26
Кількість переглядів: 25

Виробниче навчання в умовах підприємства за дуальною формою навчання для здобувачів освіти групи № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок».

 

      25.04.2024р. здобувачі освіти групи № 1ТУ/23, в супроводі майстрів виробничого навчання Носової Альони Сергіївни та Климчук Вікторії Олександрівни, відвідали дільницю РЗО (ремонту забійного обладнання)-проходка і гідроцех, механічний цех та кузню на ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» шахта "Степова" 1-ий блок.

Начальник дільниці РЗО Тюков Максим Володимирович розповів як з роками удосконалювалось забійне обладнання та на початку продемонстрував макет комбайну МК-67 зі скребковим конвеєром,який працював до 2004-2005 років.

Потім учні побачили механізований комплекс DBТ з дистанційним керуванням, струг GH-800 та скребковий конвеєр PF-430.

Після цього ознайомились з винесеною системою подачі комбайну, редуктором типу БП-250КЦ, обертаючим редуктором комбайну МВ-410 та планетарним редуктором.

Учні побачили в дії механізоване кріплення OSTROJ,1КД-80, маслостанції СНТ-32 та Hammelmann.

У механічному цеху та кузні було цікаво побачити: пилку стрічкову, молот пневматичний, прес пневматичний, свердлильний, токарний та заточні станки.

Виробниче навчання в умовах підприємства дозволяє удосконалити професійні уміння і навички здобувачів освіти, розширити та поглибити їх технічні та технологічні знання, перейняти передовий виробничий досвід та підготуватись до виробничої переддипломної практики та самостійної роботи на виробництві після закінчення навчання.

При виконанні повноцінних робіт на підприємстві в учнів формується самостійність, уміння працювати індивідуально і у колективі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень