A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 19.05.2023 11:25
Кількість переглядів: 60

    У межах реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 з 15 по 21 травня 2023 року у світі відбувся 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху, присвячений переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для ycix учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів персональним вело- та електротранспортом.

    Першотравенський гірничий ліцей долучився до проведення Тижня безпеки дорожнього руху. В групах ліцею провели щорічний єдиний онлайн-урок з безпеки дорожнього руху, використовуючи відеоматеріали національного проєкту «Безпечна країна».

 

А також матеріали з сайту МБФ «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП»

 

Класні керівники та майстри в/н провели на базі БІОЦ класні та виховні години.

В групі №11/22 майстер в/н Бикова Н. Г. зокрема акцентувала увагу учнів на захисті життя та здоров’я дітей у процесі дорожнього руху, засвоєння ними норм безпечної поведінки, а також нагадала про правила поведінки у разі надзвичайних ситуацій.

Інженер з охорони праці Сергій Бондар наголосив учням, що безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про належну транспортну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху.

 

Майстер в/н Климчук В. О. разом з групою № 23/21 долучилися в бібліотеці до Всеукраїнського онлайн уроку з безпеки дорожнього руху.

В бібліотеці учні мали змогу ознайомитися зі статистикою  по ДТП в Україні та в світі, переглянути інформаційні матеріали з виставки «Безпека на дорозі – безпека життя» та переглянути відеосюжети, які демонструвала бібліотекар закладу.

 

    Майстром в/н Альоною НОСОВОЮ було проведено онлайн на платформі Google Meet бесіду-спілкування  для здобувачів освіти групи 31/20 до Тижня безпеки дорожнього руху. Здобувачі освіти переглянули відео, презентацію та прийняли участь у вікторині. Інформацію розміщено у Гугл класі групи у розділі "Виховні години" та в учнівській групі Телеграм.

Уроки мали на меті узагальнити, систематизувати та повторити знання з теми «Правила дорожнього руху», засвоїти загальну пам’ятку з безпеки дорожнього руху; виховання бережливого ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень