A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Електрогазозварник»

Дата: 24.09.2020 11:10
Кількість переглядів: 65

24.09.2020 року на базі навчально-практичного центру зварювального виробництва Кам’янського вищого професійного училища проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник».

В конкурсі взяли участь переможці І етапів - випускники 20 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області (мм. Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Нікополя, Жовтих Вод, Синельникового, Павлограда, Першотравенська, Покрова, Вільногірська).

Враховуючи масовість та значущість цієї професії на ринку праці регіону для визначення компетентності здобувачів освіти, які навчаються професії «Електрогазозварник», конкурс проводився за сучасними вимогами, які  практикуються на Міжнародному конкурсі «WorldSkillsUkraine» в компетенції «Зварювальні роботи».

Умовами конкурсу передбачено:

  • виконання теоретичного завдання (вирішення тестів на комп'ютері);
  • виконання практичного завдання (зварювання стикового з'єднання пластин з низько вуглецевої сталі у вертикальному (PF) просторових положеннях двома методами 111 і 135 (відповідно до креслення).

Для педагогічних працівників, які супроводжували учасників конкурсу, проведено майстер-клас з методики, сучасні педагогічні прийоми підготовки фахівців зварювального виробництва.

Журі, у складі досвідчених спеціалістів підприємств регіону: ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат», ПРаТ «Дніпровагонмаш»,
АТ «ДніпроАзот», компаній «Самміт» та «Фроніус Україна»,  експертів Українського атестаційного комітету зварників України.

Журі дало оцінку підготовки зварників у ЗП(ПТ)О області та надали поради педагогам-фахівцям щодо покращення якості підготовки кадрів.

Представником від Першотравенського гірничого ліцею був учень ІІІ курсу групи №33/18 за фахом "Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень