A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

День методиста. Екскурс для педагогів за темою «Інформаційно-методичний аналіз офіційного сайту Першотравенського гірничого ліцею»

Дата: 15.04.2024 10:49
Кількість переглядів: 22

 

 

       15 квітня 2024 року згідно з планом роботи КЗО «Першотравенський гірничий ліцей» ДОР» відбувся День методиста, який підготувала та провела методист Тетяна Романюк.

 Мета заходу – удосконалення методичної майстерності педагога та удосконалення методичної роботи ліцею у цілому; забезпечення творчого підходу до розв’язання складних і багатогранних проблем, які стоять перед навчальним закладом; підвищення професіоналізму педагогів; обмін досвідом, поширення інформації про передові технології навчання і виховання;  оволодіння конкретними педагогічними та комп’ютерними  технологіями, адапта­цією їх до власної системи роботи.

         Бібліотекар ліцею представила свій досвід та провела екскурс для викладачів і майстрів в/н за темою «Інформаційно-методичний аналіз офіційного сайту Першотравенського гірничого ліцею».

   Представлені досвіди педагогів, якими колеги ділилися впродовж дня,  мають бути прикладом практичного використання педагогічним колективом в навчально-освітній діяльності закладу.

   З інформаційними матеріалами Дня методиста можна ознайомитися на сайті закладу у розділі «Новини».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень