A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі»

Дата: 16.11.2022 10:31
Кількість переглядів: 30

  15.11.2022 р. був проведений відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі», викладач громадського харчування В. Вороніна. Тема: «Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього». Урок  проходив дистанційно на платформі  Googlle Meet, був спрямований на  контроль та корекцію знань.

Використані методи  та прийоми навчання: метод пошуковий, вирішення проблемних ситуацій, презентація самостійної пошукової роботи.

Форма роботи: робота у малих групах.

  Для роботи на уроці, учні були поділені на 2 команди за власним бажанням та симпатіями. Кожна команда придумала собі назву: «Смаколики», «Цукринки». Урок  складався з п'яти етапів:

І етап уроку. Розминка. Гра “Вірю - не вірю”,

ІІ етап - Гра “Темна конячка”,

ІІІ етап - Гра “Дешифрувальник”,

ІV етап - Презентація домашнього завдання під девізом: «У ногу з часом».

команда 1

команда 2

V етап - Завершальний. Підведення підсумків уроку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень