Відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі»
15.11.2022 р. був проведений відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі», викладач громадського харчування В. Вороніна. Тема: «Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього». Урок проходив дистанційно на платформі Googlle Meet, був спрямований на контроль та корекцію знань.
Використані методи та прийоми навчання: метод пошуковий, вирішення проблемних ситуацій, презентація самостійної пошукової роботи.
Форма роботи: робота у малих групах.
Для роботи на уроці, учні були поділені на 2 команди за власним бажанням та симпатіями. Кожна команда придумала собі назву: «Смаколики», «Цукринки». Урок складався з п'яти етапів:
І етап уроку. Розминка. Гра “Вірю - не вірю”,
ІІ етап - Гра “Темна конячка”,
ІІІ етап - Гра “Дешифрувальник”,
ІV етап - Презентація домашнього завдання під девізом: «У ногу з часом».
V етап - Завершальний. Підведення підсумків уроку.