A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Участь здобувачів освіти у вибірковому Всеукраїнському етапі виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

Дата: 08.04.2024 10:24
Кількість переглядів: 49

      З 02 квітня по 19 квітня 2024 року з метою виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей, популяризації технічної творчості серед учнівської молоді, визначення рівня практичної підготовки вихованців закладів освіти та відбір до участі здобувачів освіти у Всеукраїнському етапі виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»  проводиться обласний етап Виставки-конкурсу.

Першотравенський гірничий ліцей представляє експонат «Розумний дім» в категорія №5 «Архітектура та будівництво. Макети та проєкти всіх видів споруд, будівель, будівельних комплексів, фрагментів вулиць та міської забудови, залізничних вокзалів тощо, з елементами ландшафту або без них», вироблений учнями групи № 13/23 за фахом «Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» ІВАННІКОВИМ Валерієм та ПОНОМАРЬОВИМ Ярославом під керівництвом випускника ФЕДОРУКА Даніїла. Наставниками при виготовленні виробу та електрифікації  були майстер в/н СЛОНЬОВА Лариса та викладач ПРИЛУЦЬКА Надія.

Бажаємо творчому колективу перемоги!!!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень