A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Відкритий урок виробничого навчання в групі № 14/23 за фахом "Кухар"

Дата: 30.04.2024 10:18
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

 

      29.04.2024 р. в групі № 14/23 за фахом "Кухар" відбувся відкритий урок виробничого навчання на тему "Приготування страв з запечених овочів".

Мета уроку:

навчальна – сформувати вміння й навички з приготування страв і гарнірів з запечених овочів; формування і розвиток здібностей самостійно планувати й організовувати технологічний процес; сприяти закріпленню й удосконаленню прийомів роботи у учнів.

Розвиваюча – розвивати увагу, спостережливість, цілеспрямованість у досягненні поставленої  мети учнем; розвивати усвідомлене відношення до правил техніки безпеки, виробничої санітарії й правил особистої гігієни кухаря.

Виховна -  прививати повагу до праці та своєї професії, виховувати дбайливе відношення до устаткування, інструменту, сировини. Формувати у учнів усвідомлене відношення до своїх обов’язків, відповідальність, ініціативність.

Фото без опису

Тип уроку: урок формування складних умінь.

Вид уроку: урок – вправи

Учні групи були поділені на команди, в кожній команді було по одному капітану. Здобувачі освіти готували страву "Овочева запіканка", під керівництвом своїх капітанів.

На захід були запрошені гості. Урок проводила майстер в/н Альона РОГАЧОВА.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень