Відкритий урок виробничого навчання в групі № 14/23 за фахом "Кухар"
29.04.2024 р. в групі № 14/23 за фахом "Кухар" відбувся відкритий урок виробничого навчання на тему "Приготування страв з запечених овочів".
Мета уроку:
навчальна – сформувати вміння й навички з приготування страв і гарнірів з запечених овочів; формування і розвиток здібностей самостійно планувати й організовувати технологічний процес; сприяти закріпленню й удосконаленню прийомів роботи у учнів.
Розвиваюча – розвивати увагу, спостережливість, цілеспрямованість у досягненні поставленої мети учнем; розвивати усвідомлене відношення до правил техніки безпеки, виробничої санітарії й правил особистої гігієни кухаря.
Виховна - прививати повагу до праці та своєї професії, виховувати дбайливе відношення до устаткування, інструменту, сировини. Формувати у учнів усвідомлене відношення до своїх обов’язків, відповідальність, ініціативність.
Тип уроку: урок формування складних умінь.
Вид уроку: урок – вправи
Учні групи були поділені на команди, в кожній команді було по одному капітану. Здобувачі освіти готували страву "Овочева запіканка", під керівництвом своїх капітанів.
На захід були запрошені гості. Урок проводила майстер в/н Альона РОГАЧОВА.