A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Екскурсія на поверхні ШУ «ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» шахта "Ювілейна", для учнів І курсу групи № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок»

Дата: 24.01.2024 10:18
Кількість переглядів: 48

   

 

  Згідно навчального плану,  з метою наближення навчання до умов підприємства 23.01.2024 року відбулась екскурсія на поверхню ШУ «ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» шахта «Ювілейна», для учнів І курсу групи  № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок» в супроводі майстра виробничого навчання Постаногової Оксани Олександрівни

    Екскурсія проводилась з метою ознайомлення з шахтним обладнанням та структурою підприємства. Учні пройшли інструктаж з охорони праці, ознайомились з цехами та спорудами підприємства, а саме: відвідали дільниці РЗО, шахтний підйом, табельну; на  дільниці ПЕіРЕ побачили процес вулканізації гнучкого шахтного кабелю,  в цеху гідравлічного обладнання процес підєднання шлангів до механізованого кріплення.

   Група  № 1ТУ/23 навчається на базі повної середньої освіти за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок» з елементами дуальної форми навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень