A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

21 березня - Всесвітній день поезії.

Дата: 15.03.2024 10:06
Кількість переглядів: 12

 

    21 березня відзначається Всесвітній день поезії. З цієї нагоди працівником бібліотеки підготовлено виставку-поличку «Мелодія весни – поезія кохання».

На полиці представлені збірки поезій як класиків української літератури, так і початківців, що тільки роблять перші кроки до літературного олімпу.

У розділі «Поетичний ріднокрай» представлено творчість письменників Дніпропетровщини. Чільне місце на виставці посідають твори молодої поетеси Вікторії Сірої. Особливої уваги заслуговує її поетична збірка «Щаслива жінка не старіє».

«Осінні люди», «Зачарований світ» містять твори талановитої Лесі Степовички. До книжки увійшли твори для учнів різного віку. В зачарованому світі дитинства і юності крізь призму фантастичної уяви дитини, з якої б родини вона б не походила, повної чи неповної, щасливої чи не дуже, природно співіснують яскрава мрія і буденність, кольорова казка і чорно-біла картина буття. Поезія – зачарована палітра почуттів, серед яких найголовніші любов до Вітчизни, Вчителя, Батька й Матері, рідної Природи, мужніх Героїв, які нас захищають.

Поезія – це музика душі. Вона входить в наше життя з дитинства і залишається з нами до кінця. Кожний знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень