A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Зустріч групи № 1 ТУ/23 за професією «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок»

Дата: 12.04.2024 09:45
Кількість переглядів: 20

  

 

    11 квітня 2024 року на ВСП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» відбулася зустріч групи № 1 ТУ/23  за професією «Електрослюсар  підземний. Машиніст підземних установок» майстер виробничого навчання Постаногова Оксана Олександрівна за участю головного спеціаліста з відділу навчання, Олени Леонідівни Пирогової.

   Мета зустрічі – укладання договорів між КЗО «Першотравенський гірничий ліцей» ДОР» і ВСП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ і здобувачем освіти

  Договори були укладені з ціллю впровадження елементів дуальної форми навчання, для підвищення  якості підготовки кваліфікованих кадрів як професійної складової державного стандарту відповідно до вимог навчальних планів і програм з професійно-практичної підготовки за  професією «Електрослюсар  підземний. Машиніст підземних установок» шляхом набуття професійних навичок у Закладі освіти та на базі Підприємства.

  Під час співбесіди, були визначені стипендіати за рейтингом і показниками які учні  показали за період проходження виробничої практики на підприємстві.

  Дуальне навчання  – це освітній підхід, який поєднує вивчення теорії в закладі освіти та, одночасно, набуття практичних навичок на підприємстві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень