A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Виробниче навчання учнів групи № 2ТУ/22 за фахом «Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» (за дуальною формою навчання) на базі підприємства-замовника ТОВ «Ремонтно-механічний завод».

Дата: 16.02.2023 02:31
Кількість переглядів: 44

 

    Продовжується виробниче навчання учнів групи № 2ТУ/22 за фахом «Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» (за дуальною формою навчання) на базі підприємства-замовника ТОВ «Ремонтно-механічний завод».

15.02.2022  року  для учнів   провели навчально-практичне заняття в умовах підприємства за темою «Ручне дугове зварювання». На ремонтній дільниці  досвідчений зварник  Міліченко А.А. розповів учням про ручне дугове зварювання, безпеку праці при виконанні робіт та головне -дав практичні поради при виконанні ручного зварювання. На механо-складальній дільниці та дільниці МК  учні  познайомились з обладнанням для  напівавтоматичного зварювання і кисневого різання та під керівництвом досвідчених наставників спробували працювати на цьому обладнанні.

ФОТО та ВІДЕО уроку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень