A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

День особливого дрес-коду «Підтримай українське - прийди в українському». Загальноліцейний флешмоб "Читаємо Шевченка". ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 08.03.2024 01:05
Кількість переглядів: 37

У культурі будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому. Це наша національна гордість, український оберіг, що пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. І саме тому 8 березня в Першотравенському гірничому ліцеї пройшов День особливого дрес-коду «Підтримай українське - прийди в українському».

      Не дивно, що саме сьогодні з нагоди 210 річниці з дня народження Тараса Шевченка в ліцеї влаштували загальноліцейний флешмоб «Читаємо Шевченка». Упродовж заходу були прочитані вірші поета та уривки з поем. Поетичний марафон довів, що магія Шевченкового слова незбагненна. Його сила є могутньою, глибинною та надзвичайно актуальною в наш час.

На перервах звучали пісні на слова Великого Кобзаря. А підготував музичні перерви учень групи № 21/22 Шуменко Ярослав,  учнівське самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень