A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

24 лютого 2024 року друга річниця від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну

Дата: 21.02.2024 00:55
Кількість переглядів: 33

Лютий 2022. 24 лютого 2022 року о 3:40 ранку російська танкова колона вдерлася в Україну на територію Луганської області. Незадовго до 05:00 за українським часом Путін оголосив, що ухвалив рішення розпочати воєнну операцію на сході України.

24 лютого 2024 року друга річниця від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Патріотичне виховання — пріоритетний напрямок діяльності бібліотеки Першотравенського гірничого ліцею. Пропонуємо виставку іст-фактор матеріалів «УКРАЇНА. ВІЙНА», що сприяє вихованню патріотизму, причетності до історичної долі України, яка висвітлює події, які відбуваються зараз в Україні.

 Корисною є папка «Як все починалося» про події 2013-2014 рр.

Президент Володимир Зеленський затвердив положення про почесну відзнаку "Місто-герой України". Указ оприлюднений на сайті глави держави.

Як зазначається у положенні, відзнаку "Місто-герой України" встановлено "для відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті своїх міст під час відсічі збройної агресії іншої держави (держав) проти України". Інформацію про міста, які отрималу велику нагороду розповідається в папці «Міста-герої України».

А також користувачі можуть переглянути фото-папку, яка присвячується Незламності Духу Української Нації, об яку зламали свої сталеві зуби імперські амбіції рашистської диктатури. Автор фото Бондар С. В. інженер з охорони праці, викладач захисту України.

    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень