A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Цікава перерва.

Дата: 03.10.2023 00:42
Кількість переглядів: 126

Цікава перерва.

       

 

      Перерви - важливий етап життя здобувача освіти. Перерва - це не лише відпочинок, а й час для спілкування, час для ігор і веселощів. Тому так важливо, щоб перерва для учнів була комфортною, максимально зручною, цікавою, веселою та пізнавальною.

     25 вересня в межах тематичного тижня історії в Першотравенському гірничому ліцеї бібліотекар організувала День патріотичної пісні. На перервах ліцеїсти мали змогу переглянути та прослухати пісні, які виконують сучасні та відомі українські гурти.

Не випадково звучали саме патріотичні пісні. Сучасна патріотична пісня є невід’ємним компонентом української поезії, вона проникає в усі сфери життя українців, здатна виховувати у молоді національну свідомість та патріотичні почуття. Пісня спроможна відродити ці одвічні цінності, вона доступна широкій аудиторії і саме розвиток пісенної творчості патріотичного спрямування здатен формувати активну життєву позицію нашої молоді.

       26 вересня продовжили цікаво та пізнавально проводити перерви в ліцеї. Здобувачам освіти демонструвалися архівні відео про волонтерську діяльність нашого ліцею. Адже волонтерство для учнів є невичерпним джерелом набуття громадянської освіти, можливістю вчитися та сприяти розвитку солідарності в країні, можливістю реалізувати себе у служінні суспільству. Юний волонтер завдяки соціальній діяльності, набуває практичні життєві орієнтири, досвід, оволодіває мистецтвом життєтворчості, саморозвитку особистості.

       В навчальному закладі волонтерство – важливий аспект виховної роботи. А, якщо діти будуть бачити і долучатимуться до волонтерської діяльності, то вони будуть рости добрими, милосердними, готовими прийти на допомогу, не зважаючи на свій вільний час. Наша сила – в єдності. Ми віримо в ЗСУ, Україну та Перемогу. І робимо для цього все, що можемо – кожен на своєму місці.

      Відеоролики, які демонструвалися на перервах використані з каталогу бібліотеки відео та фотоматеріалів «Разом до Перемоги».

     Такі креативні проведення перерв в нашому ліцеї мають зробити комфортним та приємним навчання учнів.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень