Урок виробничого навчання група № 34/19 23.02.2022р.
23.02.2022р. учні гр. № 34/19 за фахом «Кухар. Виробник м’ясних н/ф. Продавець продовольчих товарів» продовжили виробниче навчання на базі підприємства – замовника магазина «Варус-28» м. Першотравенськ.
Під керівництвом майстра в/н Мосіної Т.М. провели ще одне виробниче навчання (з елементами дуальної форми навчання) з професії «Кухар» згідно плану навчання.
Учні відпрацьовували уміння та навички в кулінарному цеху з приготування піци, салатів, смажених крилець птиці.
В м’ясному цеху виготовляли м’ясний фарш, напівфабрикати з нього, нарізали м'ясо на порційні та дрібні шматки.
В борошняному цеху навчають випікати смачні страви та різні види хліба та булочних виробів.
В кожному цеху у учнів є наставники, які допомагають, навчають конкретним операціям та привчають практикантів до колективної роботи. Майстер в/н знаходиться поряд, також контролює та допомагає учням адаптуватися на робочих місцях підприємства.
Ми вдячні колективу магазина «Варус -28» за щирість, допомогу та турботу про наших учнів на робочих місцях.
Після виконаних практичних завдань учні отримали оцінки.