A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

День батька 19 червня

Дата: 16.06.2022 18:35
Кількість переглядів: 85

   

 День батька в Україні 2022 року відзначають кожної третьої неділі червня. 2022 року дата святкування Дня батька випадає на 19 червня.

Відповідний Указ Президента України №274/2019, "З метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім’ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей", було підписано 18 травня 2019 року.

Дата його святкування на міжнародному рівні, за даними проекту DilovaMova.com, в країнах, де особливо шануються сімейні цінності, вже давно закріпилася в третю неділю червня. Свято взяло свій початок у 1909 році, і вперше було відзначене у місті Спокан, штату Вашингтон, США. Ініціатором Дня батька виступила жінка - Сонора Смарт, в заміжжі міс Додд. Цього дня прийнято вітати своїх тат із Днем батька та вкотре нагадати їм про свою любов до них.

         15.06 у групі 21/20 класний керівник Чорна Т.О. та майстер в/н Носова А.С. провели класну годину до Дня батька "Тато - захисник своєї сім'ї та своєї країни".

 

Якщо ви любите читати, як ми - тоді ця підбірка книг для вас: «6 книг, які має прочитати кожен татоякий підготувала бібліотекарка. Читати – це модно! «Читати корисно! Книги освічують душу, піднімають і зміцнюють людину, пробуджують в ній кращі прагнення, гострять її розум і пом’якшують серце» У. Теккерей.

ДОБІРКА КНИГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень