A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Батьківські збори онлайн у групі № 31/19 за фахом "Електрослюсар підземний . МПУ"

Дата: 04.06.2022 14:22
Кількість переглядів: 105

Батьківські збори.

   03.06.2022 р. відбулися батьківські збори у групі№ 31/19 за фахом "Електрослюсар підземний. МПУ", які були організовані у вигляді он-лайн зустрічі на платформі Google Meet. Збори проводились разом із здобувачами освіти.

       Здобувачі освіти та їх батьки були заздалегідь попереджені через батьківську групу у Viber. Було надіслане повідомлення.

«Батьківські збори група 31/19 за фахом «Електрослюсар підземний. МПУ»

П'ятниця, 3 червня · 2:00 3:00пп

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/mqc-ihgk-ywk»     

Були присутні 21 особа.

1. Розпочала збори класний керівник Прилуцька Н.П., яка надала коротку характеристику групі, виклики, що супроводжували навчання всі три роки. Наголосила про правила виконання письмової екзаменаційної роботи, перелік тем та консультації, терміни виконання.

2. Далі слово взяла методист Романюк Т. П., яка розповіла про підсумки навчання за три роки та про правила проведення ЗНО у формі мультіпредметного тесту в умовах воєнного стану.

3. Майстер виробничого навчання Постаногова О.О. розповіла про проходження виробничої практики після ІІІ курсу за фахом «Електрослюсар підземний», яка відбудеться у серпні місяці і переддипломну виробничу практику, що проходитиме на підприємствах ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» з вересня 2022 по січень 2023 року. Оксана Олександрівна нагадала про порядок проведення ДКА після проходження виробничої переддипломної практики.Також акцентувала увагу на виконанні пробних кваліфікаційних робіт та проміжних атестацій за двома спеціальностями.

4. Заступник директора з НВихР Котельва М.В. розповіла про безпеку життєдіяльності в умовах воєнного стану, про комп’ютерні ігри, що розповсюджуються ресурсами держави агресора, смартфон – ігор для вербування українських дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень