A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Останній дзвоник 2022

Дата: 28.06.2022 09:09
Кількість переглядів: 191

Страшним лихом і незагойними ранами увірвалась у наше життя війна. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії.

27 червня 2022 в нашому ліцеї пролунав останній дзвоник, не такий як завжди. Ми змінились усі, вороття вже нема, але останньому дзвонику бути!

   Зібралися в холі всі, хвилиною мовчання згадали наших Героїв, що віддали своє життя заради нашого майбутнього. Серед них є наші випускники минулих років: Малишенко Тарас, Мірошник Андрій, Прилуцький Артем, Нізамов Владислав, Білецький Артем, Доценко Вячеслав. Вічна їм пам'ять!

Вони за тим злетіли в небо, щоб в мирі й щасті ми жили.

   З привітальним словом виступила директорка закладу Казмірова Л. Л., висловила слова вдячності нашим учням, які попри ситуацію в країні з гідністю та купою грамот та сертифікатів  закінчили цей не легкий навчальний рік.

   Підвели підсумки 2021-2022 навчального року разом з викладачем англійської мови та літератури Чорною Т. О., викладачем електроенергетичних дисциплін Прилуцькою Н. П. та керівником фізичного виховання Перелигіним А. М. Переглянули разом відео-привітання та побажання від груп нашого ліцею.

   Організували та провели захід: заступник директора з НВР Пронюшкіна В. В. та заступник директора з НВихР  Котельва М. В.

   Зробили фото на згадку і об’єдналися в єдиний ланцюг єдності, адже саме єднання, це і є здатність бути єдиним народом перед лицем ворожого вторгнення. Єднання українців сьогодні викликає захоплення всього світу і дає нам змогу опиратися путінській росії.

Віримо в ЗСУ! Наближаємо Перемогу!

Україна переможе!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень