A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

з 06 по 10 грудня проводився Тематичний тиждень правових дисциплін в режимі дистанційного навчання.

Дата: 12.12.2021 00:04
Кількість переглядів: 44

З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, відзначення Міжнародного дня прав людини - 10 грудня та з метою формування правової свідомості і культури здобувачів освіти з 06 по 10 грудня проводився Тематичний тиждень правових дисциплін в режимі дистанційного навчання. 

ПЛАН ТИЖНЯ

Тиждень розпочався виставкою книг, законів про основні права людини. Бібліотекарка підготувала виставку-діалог   бібліотечних матеріалів «Права людини понад усе» в межах проведення тематичного тижня правових  дисциплін та  до Міжнародного дня прав людини (10 грудня 2021)Виставка була розміщена в бібліотеці та викладена на офіційному сайті ліцею за посиланням http://dptnz-pgl.dp.ua/index/knizhkovi_vistavki_v_biblioteci/0-438 .

 Так, в межах проведення тижня були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій.

Керівник гуртка «Патріот» Селіванова А. І.  провела онлайн-вікторину «Права і свободи людини»

Тиждень правових дисциплін припав на дистанційне навчання, тому для кожної групи викладач Селіванова А.І. створила в гугл класах тематичну папку з завданнями та посиланнями на різні джерела рекомендовані для перегляду від НМЦ ПТО.

Конкурс постерів «Права очима дітей».

І місце – Пшеничка-Дрох Анастасія гр.№34/19

ІІ місце -  Сбоєва Софія гр.№13/21

ІІІ місце – Булавінов Артем гр.№1ТУ/21

 

Вищезазначені заходи сприяли підвищенню зацікавленості здобувачів у вивченні правознавства. Рівень ефективності проведених заходів був достатньо високим, що дало змогу розвивати творчі здібності учнів, поглиблювати та розширювати знання про їх права.

Робота по формування правових відносин продовжується і далі. Вона сприяє розширенню правових знань ліцеїстів, формує вміння співвідносити в життя норми моралі та прав, застосовувати правові знання в повсякденному житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень